Tenerife all inclusive

Tenerife all inclusive

Ga je genieten op het Canarische Eiland Tenerife? Dan ga je een geweldige vakantie tegemoet! Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooi verzorgd appartement of hotel, maar je kan ook op Tenerife all inclusive verblijven.
TUI heeft een ruim aanbod op Tenerife met all inclusive accommodaties waar je in alle luxe je vakantie kunt doorbrengen.

All inclusive hotels op Tenerife

Op Tenerife zijn de all inclusive accommoties verspreid over het hele eiland. Hierdoor is op Tenerife het all inclusive aanbod ruim en kan je verblijven in de badplaats naar keuze. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van rust en vrijheid dan heeft TUI het mooie ClubHotel RIU Buena Vista in Playa Paraiso het aanbod. Een prachtig hotel op Tenerife met all inclusive verzorging in een rustige badplaats in het noorden van het eiland waar het je aan niets zal ontbreken.

All inclusive hotel H10 Tenerife

Een tweede hotel op Tenerife met all inclusive verzorging is H10 Costa Adeje Palace, in het mooie zuiden van het eiland. Costa Adeje is een van de populairste badplaatsen van het Canarische Eiland en trekt jaarlijks vele toeristen. Het hotel op Tenerife met all inclusive verzorging is voorzien van alle luxe elementen en een geweldig uitzicht op zee. Daarnaast heeft het een rustige ligging en een heerlijke keuken, waardoor het optimaal genieten is.
Park Club Europa is het derde hotel op Tenerife met all inclusive formule wat TUI jou aanbiedt. Gelegen in het alom bekende Playa de Las Americas is het een perfecte bestemming en accommodatie voor een gezellige vakantie met het gezin. Het hotel is opgezet als een klein dorpje, met een grote tuin, zwembaden en vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Het centrum van Playa de Las Americas is dichtbij en ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

Tenerife!
Tenerife!

Badplaatsen

Zoals je kunt lezen heeft Tenerife talloze, uiteenlopende badplaatsen waar het optimaal genieten is. Of je nu verblijft in een mooie appartement aan de boulevard of gaat voor een vakantie op Tenerife in een all inclusive hotel, het zal een fijne tijd zijn voor zowel jong als oud. Kies je voor rust en ruimte, dan is het noorden van het eiland aan te raden. Zoek je liever de gezellige drukte op, dan is het zuiden zeker iets voor jou. De zuidelijke badplaatsen zoals Costa Adeje en Playa de Las Americas beschikken over mooie boulevards, winkelcentra en uitgaansgelegenheden. Het noorden daarentegen is vooral in de wat koelere maanden uitstekend om te wandelen en fietsen.