Tenerife boulevard

Tenerife boulevard

Het mooie eiland Tenerife kent talloze badplaatsen waar het op en top genieten is. Wat dacht je van een gezellige boulevard, toeristisch centrum met restaurantjes en uitgaansgelegenheden en natuurlijk een mooi strand waar je heerlijk kunt ontspannen?
Het grootste Canarische Eiland biedt voor ieder wat wils, waardoor het een perfecte vakantiebestemming is zowel in de zomer als winter!

Tenerife-boulevard
Tenerife-boulevard

Toeristen

Zodra je op vakantie gaat naar het mooie Tenerife kun je genieten van de aangename temperatuur, de mooie stranden, de bijzondere natuur en landschappen en natuurlijk de toeristische trekpleisters. Op Tenerife is een boulevard een echte trekpleister, voor zowel toeristen als de inwoners van het eiland. De boulevard vormt naast het centrum een drukbezochte plaats waar men samenkomt om gezellig te wandelen en kletsen of te genieten van het uitzicht. Iedere boulevard op Tenerife is weer uniek, maar zeker de moeite waard om zowel overdag als in de avond te bezoeken.Op Tenerife is de boulevard de ultieme plaats om heerlijk te winkelen, want je vindt hier talloze kleine, maar ook grote zaken waar je zowel kleding als souvenirs kunt kopen. Daarnaast biedt vrijwel iedere boulevard op Tenerife gezellige terrasjes, eettentjes en muziek. De ideale setting om een zomeravond met vrienden, familie of het gezin door te brengen.

Tenerife-strand
Tenerife-strand

Gezelligheid

In de avonden gezellig over een boulevard in Tenerife struinen is natuurlijk het ultieme vakantiegevoel. Het eiland kent vele boulevards, eenvoudig gezegd beschikt iedere badplaats op Tenerife over een boulevard. De een echter wat grootser en mooier dan de andere. Neem als voorbeeld de populaire plaats Costa Adeje. Een badplaats met jaarlijks vele toeristen heeft een gezellige boulevard vol groen, bankjes, winkeltjes, terrasjes en restaurants. Ideaal om de warme zomeravond door te brengen, niet waar?Ook Los Cristianos, een van de oudste badplaatsen van Tenerife, heeft een boulevard waar je eindeloos kunt struinen.
Het is de ideale bestemming voor gezinnen met heerlijk geleidelijk aflopende stranden, mooie hotels en appartementen. De badplaats heeft de langste en mooiste boulevard van het eiland, met zo’n 8 kilometer kan je hier heerlijk lopen tot je aankomt in Playa de Las Americas. Deze twee badplaatsen smelten als het ware samen, waardoor je van de ene badplaats zo naar de andere kunt lopen. Zodra je aankomt in Plays de Las Americas kan je ook hier genieten op de boulevard vol eettentjes en winkels. Wanneer je je wandelschoenen aan hebt kan je zelfs doorlopen tot je aankomt in Costa Adeje!