Tenerife excursies

 

Tenerife en excursies

Op het Canarische Eiland Tenerife zijn talloze excursiemogelijkheden. Ontzettend leuk om te ondernemen met het gezin, familie of vrienden en zo de bestemming beter te verkennen of gewoonweg een leuke tijd te hebben.
Door het diverse aanbod aan excursies op Tenerife is de keuze enorm. Jouw reisleiding weet op Tenerife alle excursies op zijn of haar duimpje en kan jou als de beste adviseren. Maar een klein overzicht vind je hieronder!

Tenerife-natuur1
Tenerife-natuur1

Natuur en cultuur

Op het gebied van natuur en cultuur zijn er op Tenerife excursies en uitstapjes welke je al het moois van het eiland laten zien. Het vulkanische eiland biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de vulkaan El Teide te bezoeken, dit kan te voet of met de fiets. Maar om uit te stijgen naar het topje maak je gebruik van de kabelbaan!
Een tweede voorbeeld wat je op Tenerife aan excursies op het gebied van natuur en cultuur kunt vinden is het Loro Parque. Eens begonnen als verblijf voor papegaaien, maar nu uitgegroeid tot een mooi dierenpark vol prachtige beesten zoals zeeleeuwen, orka’s, pinguïns en apen. Natuurlijk spelen de papegaaien nog steeds een belangrijke rol, waar je zeker niet op uitgekeken raakt!

Actief

Op Tenerife zijn ook excursies waar het er wat wilder en actiever aan toe gaat. Denk hierbij aan een leuke jeepsafari of een tocht met een quad door het vulkanische landschap van het eiland. In vrijwel iedere badplaats op Tenerife zijn deze excursies te boeken. Ook wanneer je de wondere onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan van dichterbij wilt bekijken is het mogelijk om te gaan duiken of snorkelen. Een ontzettend leuke ervaring en op Tenerife een van de populairste excursies!

Op zee

Om even op zee te blijven, door de perfecte ligging van Tenerife zijn de excursies op het water natuurlijk ontzettend geliefd en leuk om te doen. Naast duiken en snorkelen, wat vooral voor de actievelingen is weggelegd, kan je ook boven water een aantal bijzondere excursies ondernemen.
Denk hierbij aan een leuke boottocht met een piratenboot of catamaran waar je dolfijnen en walvissen kunt spotten. Vissen op de boot op tonijn en marlijn. Of het huren van een stoere waterscooter om de kustlijn eens van een ander oogpunt te bekijken. Stuk voor stuk hele gave excursies welke je op Tenerife kunt ondernemen. Voor meer informatie en het reserveren op Tenerife van excursies kan je terecht bij de reisleiding.