Tenerife feesten

 

Tenerife en feesten

Zodra je op vakantie bent op het grootste eiland van de Canarische eilandengroep wil je natuurlijk ook graag weten waar je het beste kunt uitgaan, niet waar? Naast de knusse restaurantjes en terrasjes beschikt het eiland ook over gezellige bars en mooie discotheken waar het tot vroeg in de ochtend door gaat.
Ben je klaar om op stap te gaan? Lees hieronder de tips van de leukste uitgaansgelegenheden op Tenerife!

playa-de-las-americas2
playa-de-las-americas2

Het nachtleven van Tenerife

Het leukste en levendigste nachtleven speelt zich af in Playa de las Americas en Puerto de la Cruz. Kort gezegd zijn er dus zowel in het noorden als het zuiden van het eiland een aantal leuke hotspots te vinden waar je tot laat kunt feesten. De vele clubs en bars bieden veel variëteit. Zo zijn er bars met live muziek vanaf vroeg in de avond en optredens voor zowel jong als oud, terwijl de clubs pas tegen de nacht open gaan en zich echt richten op het jongere publiek.

Puerto de la Cruz

In Puerto de la Cruz is Discoteca Victoria al jaren een bekende uitgaansgelegenheid onder zowel de lokale bevolking als toeristen. Er draaien hier goede dj’s en de sfeer is er goed en gezellig.
Het naastgelegen Victoria’s Pianobar is ook een populaire bar, al is deze uitgaansgelegenheid een stuk drukker dan de eerder genoemde discotheek.Verder zijn er zowel in Puerto de la Cruz als andere badplaatsen veel plekken te vinden met gezellige live muziek.
Of je nu van jazz, pop of Spaanse muziek houdt, er is iedere avond wel een leuke bar waar je tot laat kunt feesten op leukste nummers.

Playa de las Americas

 

playa-de-las-americas
playa-de-las-americas
 In Playa de las Americas, de plek waar het al jaren volloopt met toeristen, is het eigenlijk iedere avond wel feest. In het grote funcentrum Veronicas is het dagelijks show en spektakel en een echte aanrader voor een gezellige avond uit. Er zijn onder andere middeleeuwse optredens, live muziek, salsa dansshows en magische shows. In Veronicas is er voor ieder wat wils.Qua uitgaan zijn The Jokers of Sound en Sound of Cream de beste clubs om tot in de vroege uurtjes door te feesten op de beste muziek. Echter is de grootste club van Playa de las Americas Tramps in Starco Centre. Het is de plek voor goede muziek, van house tot pop, en dat tot vroeg in de ochtend. Het is hier altijd rond een uur of 1 vol, dus zorg dat je wel op tijd aanwezig bent!