Tenerife Jeep safari

 

Op Tenerife een jeep safari

Tijdens je vakantie op het Canarische Eiland Tenerife is het natuurlijk ontzettend leuk om deel te nemen aan een aantal excursies. Het eiland heeft immers zo veel te bieden, het zou zonde zijn als je als dat moois niet zou meekrijgen.
Op Tenerife is een jeep safari de ultieme manier om de omgeving te verkennen. Lijkt dit jou ook wat om te ondernemen met vrienden, familie of het gezin?

Verken het eiland

 Het leuke van de jeep safari excursies op Tenerife is dat je een ruime keuze hebt uit verschillende routes. Zo bepaal jij waar je heen gaat en welk deel van het eiland of welke bezienswaardigheden jij wilt bekijken tijdens de jeep safari. Ben je geïnteresseerd in het vulkanische landschap en de hoogste vulkaan van Tenerife, de El Teide? Dan is het mogelijk om hier naar toe te gaan in een 4×4 jeep. Je bezoekt het Nationaal Park El Teide, waar je met de kabelbaan de hoogte in te stijgt en de grote vulkaan van dichterbij te bekijken.
Bekijk je liever zoveel mogelijk bezienswaardigheden in een keer, dan kan je kiezen voor een eilandtour. Tijdens de eilandtour doorkruis je met de jeep het gehele eiland en stop je bij diverse bezienswaardigheden. Zo rijdt je bijvoorbeeld door Santa Cruz, La Orotava en Garachico. Stuk voor stuk prachtige plaatsen welke echt de moeite waard zijn om te bekijken!
Natuurlijk zijn er nog meer routes beschikbaar, een jeep safari op Tenerife biedt je de kans om in een redelijk korte tijd veel van het eiland te zien. De talloze mogelijkheden kan je bespreken met de excursieaanbieder. Natuurlijk kan je voor meer informatie ook terecht bij de reisleiding van TUI.

jeep safari
jeep safari

Veiligheid

Het eiland heeft talloze excursiebureaus welke op Tenerife een jeep safari aanbieden. Er zijn zelfs Nederlandstalige excursieleiders aanwezig die de jeep safari geheel in het Nederlands kunnen verzorgen. Het is echter van belang dat je als toerist goed oplet of de jeeps goed verzekerd zijn, met alle benodigde papieren in het bezit. Veiligheid staat voorop, zodat je een onvergetelijke dag zult meemaken met vrienden, familie of het gezin.
Vraag naar eventuele tussenstops tijdens de jeep safari, de prijzen per persoon en welke bezienswaardigheden er worden aangedaan tijdens de jeep safari op Tenerife. Voorkom teleurstellingen en stel waar nodig is vragen.
Let er ook op dat het handig is om eten en drinken mee te brengen, evenals een warme trui of jas. In sommige gebieden van het eiland kan de temperatuur aardig dalen!