Tenerife restaurants

 

Tenerife en de restaurants

Op het grootste eiland van de Canarische Eilanden Tenerife zijn er restaurants in overvloed.
De keuze aan gerechten is enorm groot, dus mocht je denken hier enkel tapas of paella te vinden dan heb je het mis! In iedere badplaats van Tenerife zijn restaurants gevestigd waar je overheerlijk kunt eten.

Tenerife-eten
Tenerife-eten

Voor de liefhebber

Wanneer je op vakantie bent en graag de lokale keuken wilt proeven zijn er op Tenerife talloze restaurants waar je terecht kunt. Geniet van de verse vis, gevangen in de Atlantische Oceaan met dagverse groentes en andere verse ingrediënten. Ook vlees is erg populair op het eiland. Met name geitenvlees wordt er veel gegeten en is zeker een aanrader!Een bekende naam is Ristorante Azzurro in Golf del Sur. Hier eet je dagverse vis, prachtig opgemaakt met de beste ingrediënten. Een restaurant waar je zeker nog een keer terug wilt komen!

Internationale keuken

Natuurlijk vind je op Tenerife ook restaurants met een internationale menukaart. Met name in de badplaatsen in het zuiden van het eiland kan je ook een heerlijke pizza of een lekkere schnitzel bestellen. Populaire restaurants op Tenerife zijn eigenlijk niet op twee handen te tellen, zeker wanneer je kijkt naar het ontzettend ruime aanbod in de verschillende badplaatsen. Echter hebben wij een kort lijstje gemaakt van top restaurants op Tenerife waar een bezoekje zeker de moeite waard is!-Wanneer je trek hebt in een lekkere pizza kan je naar 100 Pizze Social Club in Los Cristianos gaan. Goede service, top kwaliteit eten en gewoonweg een gezellige tent.-In Costa Adeje vind je Antico Caffe.

Bekijk hier meer foto’s van Tenerife >>

Een echte aanrader voor als je graag wat luxer eet. Heerlijk verse producten en een mooie presentatie.-Ook Francesca al Mare is een restaurant om aan te bevelen. Gelegen aan de boulevard van Costa Adeje, met een afwisselende menukaart vol specialiteiten.

-In Playa de las Americas zijn ook talloze restaurants te vinden. Een daar van is Imperial Tai-Pan. Een restaurant met een Aziatische keuken, waar je overheerlijk kunt genieten van de lekkerste Chinese en Japanse gerechten

Ruim aanbod

Zo zie je, er zijn uiteenlopende restaurants op Tenerife aanwezig met stuk voor stuk een prachtige kaart, goede service en heerlijk eten. Ervaar het zelf en stap eens een gezellig restaurant binnen om de sfeer van Tenerife te proeven, gecombineerd met het overheerlijke eten. Of je nu kiest voor een internationaal gerecht of een typische maaltijd van Tenerife, het is altijd genieten!