Tenerife waterpark

 

Tenerife waterpark

Ben je een liefhebber van waterparken of wil je graag een dagje de verkoeling opzoeken met het gezin? Tenerife heeft een waterpark in zowel Costa Adeje als Playa de las Americas, welke beide echt de moeite waard zijn om te bezoeken.
Een dagje waterpark staat garant voor een hoop plezier en natuurlijk verkoeling in de hitte van Tenerife.

Siam Park

Siam Park is het mooiste en indrukwekkendste waterpark van Tenerife, en misschien wel van de hele wereld. Het themapark is gemaakt in de stijl van het Thaise Koninkrijk, wat je goed terug ziet in alle attracties en aankleding van het park. Siam Park is gelegen in Costa Adeje, maar mocht je niet in deze badplaats verblijven is het vrij eenvoudig te bereiken en zeer zeker een aanrader om hier een bezoekje aan te brengen.
Waar het in een waterpark zeker niet aan mag ontbreken zijn de glijbanen. Siam Park heeft talloze wildwaterglijbanen, overdekte glijbanen, glijbanen waar je met meerdere tegelijk af kunt gaan en nog veel meer. En dat allemaal in Thaise stijl, zodat je namen als Mai Tai River, Singha en Tower of Power hier tegenkomt. Ook voor de jongere kinderen zijn er verschillende zwembaden en attracties, zodat ook zij uren zoet zijn in het water. Het mooiste waterpark van Tenerife is echt een must see en een perfecte uitvalbasis voor een gezellige dag weg met het gezin!

Tenerife-waterpark
Tenerife-waterpark

 

Aqualand

Het tweede waterpark op Tenerife is Aqualand. Het is gelegen in de buurt van Playa de las Americas en een ontzettend fijn waterpark voor een dagje weg met het gezin. Het uitgebreide waterpark is zoals geschikt voor zowel jong als oud. Zoek je graag de spanning op? Dan heeft Aquapark een aantal hele leuke attracties voor jou. De Flying Boats, Twister Racer, Tornado en Kamikazes zijn zo maar een aantal namen uit de super snelle waterattracties waarbij de adrenaline door je lijf giert.
Natuurlijk is er ook genoeg waterpret voor degene die het rustiger aan willen doen en de kleine kinderen. Geniet met je kinderen in Kidzworld, waar diverse zwembaden met glijbanen en andere attributen te vinden zijn. Om even heerlijk te kunnen ontspannen is er ook een grote jacuzzi in de vorm van een zwembad waar je kunt genieten van de rust en het zonnetje. Kortom, Aqualand is ontzettend leuk voor het hele gezin waar je de gehele dag heerlijk kunt spelen en spetteren in het water!