Tenerife winkelen / shoppen

Bij een leuke vakantie hoort natuurlijk ook een dagje winkelen, niet waar? Iedere vrouw, maar misschien ook man, kan dit beamen. Als je op Tenerife verblijft, of het nu voor een korte vakantie is of een aantal maanden, is het handig te weten waar je het beste kunt shoppen. Tenerife biedt een breed scala aan winkelmogelijkheden in de toeristische plaatsen waar toeristen hun hart kunnen ophalen.
Let er wel op tijdens het winkelen in Tenerife dat de benadering van klanten door winkeliers hier anders is dan in Nederland. Verkopers kunnen opdringend zijn of over de prijs willen onderhandelen. Bedenk hierbij goed dat je zelf bepaald wat jij hetgeen waard vindt en er altijd nog voldoende andere winkels te vinden zijn met hetzelfde assortiment. De echte merkkleding en accessoires zullen niets onder doen van de originele, vaststaande prijs zoals je dit in Nederland tegenkomt. Is de prijs vele malen lager, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een nep artikel in handen.

Costa Adeje

De populaire badplaats Costa Adeje staat bekend om het luxere segment. De winkels en winkelcentra zijn aantrekkelijk opgezet langs de mooie boulevard. Je vindt hier uiteenlopende merken en artikelen en kunt hier dus heerlijk shoppen. Een mooi winkelcentrum wat zeker de moeite waard is, is Plaza de Duque. El Mirador is ook een leuk centrum om een kijkje te nemen, evenals Centrum Comercial Fañabé I en II. Costa Adeje is met name gericht op de welgestelde toerist, maar je kunt hier ook prima winkelen in kleine boetiekjes en toeristische winkeltjes.

Design

Naast het feit dat Costa Adeje prachtige winkelcentra heeft met uiteenlopende, bekende merken in het aanbod kan je voor design artikelen ook terecht in Santa Cruz. In de hoofdstad van Tenerife kan je goed shoppen, met name designer kleding en andere mooie (duurdere) kleding en accessoires. Het is slechts een uurtje met de bus en zeker de moeite waard, mocht je er van houden!

Tenerife-santa cruz
Tenerife-santa cruz

Andere badplaatsen

In vrijwel iedere badplaats op Tenerife kan je prima winkelen. In de ene plaats is er een ruimer aanbod dan in de andere plaats, maar de standaard winkeltjes met kleding, souvenirs en leuke hebbedingetjes vind je vrijwel overal. In Playa de las Americas zijn Centro Comercial Safari en Centro Comercial San Eugenio twee leuke winkelcentra waar je lekker overdekt kunt shoppen.
En in Los Cristianos staat het Mercadillo Los Cristianos, ook hier kan je naar hartenlust op zoek naar leuke kleding, schoenen en andere artikelen!Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen Tenerife winkelen / shoppen